Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У прокуратурі розповіли подробиці вбивства прикордонника на Львівщині

У ході досудового розслідування слідчі військової прокуратури Західного регіону встановили, що причиною смерті прикордонника Мостиського загону стало умисне вбивство.

Про це у Facebook повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону, передає Укрінформ.

“На Львівщині за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства старшини відділення інспекторів прикордонної служби “Сянки” ВПС “Сянки” Мостиського прикордонного загону”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 18 березня 2019 року о 12:48 під час несення служби у прикордонному наряді солдат строкової служби здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї у 35-річного старшину та завдав ударів у різні частини тіла потерпілого. Від отриманої травми військовослужбовець помер дорогою до лікарні.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство) здійснюється Територіальним управлінням ДБР у Львові, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону. Солдата затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ