Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У приватному таборі на Львівщині отруїлись діти

Як зазначає ЛОР, медіа повідомляють про масове отруєння дітей на туристичній базі «Карпати».

Враховуючи, що вона є структурним підрозділом обласного комунального закладу, дирекція КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» повідомляє, що  туристичну базу орендували для проведення приватних таборів.

«На туристичній базі «Карпати» (вул. Кам’янецька, 11, с. Кам’янка, Сколівської територіальної громади) розміщено приватні табори «Forest Land» та «Гірські пригоди», організатором яких є благодійний фонд Начального Пластуна Любомира Романкова. 

Відповідно до договору від 11.06.2024 р. № 30/05 П «Про співпрацю з надання послуг тимчасового розміщування (проживання) на туристичній базі «Карпати» відповідальність за життя і здоров’я дітей та медичне обслуговування несе замовник послуг з тимчасового розміщення. Також у додатку № 2 до договору є правила поселення і проживання на туристичній базі», - зазначила дирекція КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».

Як зазначив директор центру краєзнавства Юрій Ткаченко, дітей з отруєнням госпіталізували з приватного табору, який орендує приміщення бази.

Фотокопії усіх документів оренди приміщень туристичної бази оприлюднено на сторінці Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ