Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У пункті пропуску «Краківець» затримали українця з наркотиками

​Сьогодні вночі у пункті пропуску «Краківець» прикордонники зупинили для перевірки мікроавтобус «Фольксваген». Автівкою слідував із сусідньої країни 32-річний українець.
Фото: Держприкордонслужба

Як повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби, під час проходження контролю на нашого співвітчизника зреагував службовий собака натренований на пошук наркотичних речовин. Тож його було запрошено для додаткової бесіди та перевірки. В результаті, оглядова група виявила два поліетиленові пакунки з речовиною сіро-зеленого походження, які  знаходились серед особистих речей у сумці.

В ході бесіди громадянин зізнався, що виявленні речовини – марихуана, яку він намагався потай перемістити для особистого вживання. Загальна вага згортків склала понад 23 грамів. 

За цим фактом поінформовано відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловіка передано співробітникам Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ