Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Росії закликали більше не проводити в Україні міжнародні змагання

Один з чиновників прокоментував ситуацію навколо російської делегації боксерів, якій заборонили в'їзд в Україну. Про це сповіщає Дзеркало тижня.

Глава комітету Держдуми Росії з фізкультури і спорту Михайло Дегтярьов закликав міжнародні спортивні федерації відмовитися від проведення змагань на території України.

"Хочемо висловити підтримку нашому боксеру Георгію Кушиташвілі, якого Україна не пустила на чемпіонат Європи в Харків. Всі світові федерації ми закликаємо до того, щоб закінчувати з міжнародними змаганнями на території України.

Чемпіонат Європи з боксу, і нашого боксера не пускають. Надумана причина. Міжнародні змагання на то і міжнародні, що країна, що приймає їх, повинна взяти на себе зобов'язання забезпечити безпеку всім спортсменам всіх країн, у тому числі і громадянам Росії", - цитує Дегтярьова "Р-Спорт".

Нагадаємо, напередодні делегація з дев'яти російських боксерів, тренерів і вболівальників прямувала на чемпіонат Європи, який пройде в Харкові з 16 по 24 червня. Однак Державна прикордонна служба не пропустила росіян, заявивши про порушення в минулому порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Раніше повідомлялося, що майже 40 російським артистам заборонений в'їзд в Україну.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ