Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Самборі водій «Renault» збив 71-річного чоловіка, пішохід помер на місці

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
За минулу добу на Львівщині загинули три пішоходи – поліцейські встановлюють обставини подій. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Так, 14 лютого, близько 20.00, на вулиці Промисловій у Самборі водій автомобіля «Renault Master», 38-річний житель Добромиля, здійснив наїзд на 71-річного мешканця одного з сіл Самбірського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм літній чоловік загинув на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.30 поблизу села Угринів Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Master», 32-річний житель Волинської області, здійснив наїзд на 47-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід загинув на місці події.

Окрім цього, близько 20.40, на автодорозі «Східний під’їзд до міста Львова» водій автомобіля «Skoda Fabia», 20-річний житель одного з селищ Львівського району, здійснив наїзд на 62-річного львів’янина. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці події.

За цими фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ