Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Шегинях затримали громадянина Туреччини який видавав себе за брата

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Мостиського прикордонного загону, у Шегинях затримали громадянина Туреччини який видавав себе за брата.

На українсько-польському кордоні правоохоронці затримали громадянина Туреччини який намагався перетнути кордон з чужим паспортом.

Під час перевірки документів у водія автомобіля марки «БМВ», що слідував за кордон в пункті пропуску «Шегині», прикордонники звернули увагу на невідповідність фотокартки у його паспорті. Громадянин, який пред’явив документ на перевірку явно не був схожий на чоловіка, зображеного на інформаційній сторінці паспорта. Підозри прикордонників підтвердилися, після того як вони більш ретельно перевірили автівку. В ніші під кермом автомобіля правоохоронці знайшли справжній паспорт чоловіка, а вході спілкування з порушником прикордонники з’ясували, що його нещодавно було депортовано з Бельгії. Паспорт, з яким він намагався перетнути кордон, належав його братові. За спробу порушення державного кордону України стосовно громадянина Туреччини було складено документи справи про адміністративне правопорушення, рішення прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ