Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Шостці вибух на газозаправній станції: постраждали 3 людини

1/3
10 січня о 08:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух газового балона легкового автомобіля без подальшого горіння. Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

На місце події було направлено відділення чергового караулу 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, автомобіль Chery Amulet з газобалонним обладнанням заправлявся працівником станції і в цей час вибухнув балон. У салоні транспортного засобу ні водія, ні пасажирів не було. Оператор АГНКС 1967 р. н. отримав травми, через що був госпіталізований бригадою екстреної медичної допомоги до центральної районної лікарні. Через деякий час до лікувального закладу звернулися ще двоє постраждалих внаслідок вибуху – чоловіки 1957 і 1996 р. н.

Після прибуття на виклик рятувальники виявили підтікання паливного баку легковика, змили струменем води наслідки розливу, після чого підставили ємність для збору залишків пального. Подальші дії фахівців Служби порятунку зосередилися на чергуванні на місці вибуху для недопущення виникнення загорянь та у разі необхідності оперативної їх ліквідації. Об 11:20 евакуатор відбуксирував автомобіль у безпечне місце.

До ліквідації наслідків надзвичайної події було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На місці вибуху працювала слідчо-оперативно група у складі працівників підрозділів Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій, яка з’ясовувала обставини та причини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ