Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Смілі побили комісованого військовослужбовця: поліція відкрила провадження

У містечку Сміла, що в Черкаській області, побили комісованого після поранення військовослужбовця. У мережі пишуть, що це скоїв місцевий кримінальний авторитет. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Як пише hromadske, про побиття військового повідомляли в соцмережах, а також місцеве видання «18000».

Так, на початку вересня Анатолій Гончаренко, колишній боєць Сил спеціальних операцій, написав в одній із Facebook-груп повідомлення про те, що розшукує автівку з іноземними номерами, яка, за словами чоловіка, спричинила аварійну ситуацію з його батьками.

Після цього мережею поширилося відео, як невідомі чоловіки б’ють військового. Повідомляють, що потерпілим виявився Анатолій Гончаренко, а бив його місцевий авторитет Вадим Долотенко, який нібито причетний до кількох кримінальних проваджень, пов’язаних із грабунками та завданням тілесних ушкоджень. До цього нібито Долотенко змушував військового записати відео з вибаченнями.

Згодом у мережі поширилося відео з вибаченнями від військового за своїх батьків. Водночас на його обличчі помітно сліди побиття, а на особистій сторінці Анатолія цього відео немає.

Згодом Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців.

«Голова Нацполу доповів мені про перші результати та розпочату службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських», – написав Клименко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ