Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Солонці трапилась пожежа в одноповерховій будівлі

03 грудня о 05:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Солонка Пустомитівського району. Про це повідомили 3 грудня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Пожежа виникла в одноповерховій шлакоблочній будівлі, критій бляхою, розміром 15х30 м. До місця події негайно виїхали рятувальники 4 та 30 державних пожежно-рятувальних частин м. Львова.

Після прибуття вогнеборців до місця виклику з’ясувалось, що будівля повністю охоплена вогнем, існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані дві будівлі, то ж було прийнято рішення залучити техніку за підвищеним номером виклику. Через сильне задимлення що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 07:37 вогнеборці локалізували пожежу, та о 08:42 повністю ліквідували у складі 5-ти ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 400 кв.м, обладнання, двоє пластикових гаражних воріт, вісім металопластикових вікон, пошкоджено автомобіль "Honda CRV", який знаходився в будівлі. Вогнеборцям вдалось запобігти перекиданню вогню на поруч розташовані будівлі та 2 автомобілі й врятувати їх від знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучалось 35 чоловік особового складу та 7 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

На пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ