Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У США вчитель відкрив стрілянину в школі

У штаті Джорджія (США) учитель відкрив стрілянину в класі середньої школи, - 112.ua.
У середу, 28 лютого, у старшій школі в американському місті Далтон, штат Джорджія, вчитель забарикадувався в класі і відкрив вогонь. Щонайменше він здійснив один постріл.

У момент інциденту учні перебували в коридорі, один з них травмував кісточку під час евакуації. Поліція затримала вчителя. Його особа і мотиви не розкриваються.

Нагадаємо, 14 лютого в середній школі Stoneman Douglas High School міста Паркленд (штат Флорида) сталася стрілянина. Поліція офіційно повідомила про 17 загиблих і понад 50 поранених. Стрільця заарештували. Ним виявився 19-річний Ніколас де Хесус Крус. Він був відомий оточуючим своєю асоціальною поведінкою, однак влада не приділила цьому належної уваги, і молодий чоловік зміг дістати зброю.

Зазначимо, що під час конференції, присвяченій насильству із застосуванням вогнепальної зброї, за участю викладачів та учнів зі школи у Флориді, де у результаті стрілянини загинуло 17 осіб, президент США Дональд Трамп запропонував озброїти вчителів для запобігання трагедіям.

Президент США Дональд Трамп висловився на підтримку ідеї дозволити вчителям носити зброю, а також скасувати правила, згідно з якими носіння зброї біля шкіл забороняється.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ