Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Старому Самборі на березі річки виявили боєприпас

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/2
У м. Старий Самбір на березі річки натрапили на застарілий боєприпас. Про це повідомили 10 березня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської ообласті.

9 березня о 18:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Старий Самбір на вул. Ровдня Самбірського району під час прогулянки на березі річки, на відстані 350 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на застарілий боєприпас. На місце події була направлена оперативна група Старосамбірського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області, працівники якої ідентифікували небезпечну знахідку, як протитанкову міну часів ІІ Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує: у разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до службу порятунку"101".

Категорично забороняється:

- брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати ВНП;

- переносити або перекатувати з місця на місце;

- кидати їх в вогнище або розводити над ними полум’я;

- збирати та здавати їх як металобрухт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ