Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці чоловік після інтиму жорстоко вбив молоду росіянку

У столиці 25-річний чоловік після інтиму вбив молоду росіянку. Чоловік наніс своїй жертві майже два десятки ножових ударів. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

25-річний киянин, бажаючи розважитись, знайшов в Інтернет мережі повідомлення незнайомки, яка пропонувала "відпочити" на своїй території за певну грошову винагороду. Молодик телефоном домовився про зустріч і відразу поїхав на зазначену адресу.

22-річна дівчина, яка зустріла його у квартирі, чоловік пообіцяв заплатити готівку після інтиму, так як при собі мав лише банківські картки. А на підтвердження своїх слів, запропонував власний паспорт. Після обопільної домовленості, киянин отримав що бажав. А потім - почав вимагати повернути йому документ, не збираючись розплачуватись.

Конфлікт завершився тим, що клієнт дістав з кишені ніж та наніс ним своїй жертві майже два десятки ножових ударів.

В цей час до оселі зайшла ще одна жінка, яка мешкала разом з постраждалою. Побачивши свою скривавлену подругу та невідомого поруч з нею,  очевидиця кинулася тікати.

Зловмисник намагався наздогнати її, але йому це не вдалося. Перелякана квартирантка подзвонила на «102» і розповіла правоохоронцям, що бачила і запам’ятала.

В результаті оперативно-розшукових заходів 25-річного раніше неодноразово судимого за тяжкі злочини киянина, співробітники Шевченківського управління столичної поліції затримали протягом доби. Ніж, яким він завдав поранень дівчині, у нього вилучили. У скоєному чоловік зізнався.

Слідчим відділом стосовно арештованого розпочате кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ