Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці двірник смертельно травмував чоловіка

У столиці місцевий мешканець, який працює двірником, під час конфлікту вдарив 33-річного чоловіка ножем у живіт. Подія сталась ще 8 травня. Через тиждень постраждалий помер у лікарні. Наразі винуватцю трагедії оголошено про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

За показами 57-річного підозрюваного, він із донькою прямував на кладовище. На вулиці Електротехнічній незнайомець, який нібито був напідпитку, вів себе неадекватно, ображав їх, нецензурно лаявся. Чоловік намагався заспокоїти дебошира, але той продовжував чіплятися. Після чергових принижень підозрюваний не витримав, підійшов ближче і, аби уникнути удару, наніс кривднику поранення у живіт. Після скоєного вони з донькою втекли.

Проведені слідчі дії, вилучені речові докази, відібрані покази свідків і затриманого дали правоохоронцям змогу оголосити двірнику підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі киянину обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ