Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці двоє чоловіків із електрошокером напали на киянку

ГУ НП  у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП  у Києві
ГУ НП у Києві
1/2
У столиці двоє чоловіків із електрошокером напали на киянку. Зловмисники спробували відібрати у дівчини мобільний телефон, передає прес-служба ГУ НП у м. Києві.

До Шевченківського управління поліції із заявою звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що у неї двоє незнайомців із застосуванням електрошокера намагалися забрати мобільний телефон, який вона хотіла продати.

У ході проведення оперативно-пошукових заходів працівники поліції швидко встановили осіб, причетних до злочину та затримали їх. Ними виявилися 35-річний раніше неодноразово судимий за грабежі киянин і 44-річний уродженець Волинської області, який був раніше судимий за сутенерство та торгівлю людьми.

Товариші пояснили: через мережу Інтернет вони знайшли дівчину, яка продавала мобільний телефон, і домовилися з нею про зустріч.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні вищезазначеного кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до 10-ти років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ