Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці невідомі розстріляли чоловіка

У столиці невідомі розстріляли молодого чоловіка. Подія стала вночі 30 червня у Святошинському районі столиці. Поліція розшукує вбивцю. Про це Гал-інфо повідомили у Відділ комунікації поліції Києва

О 23:18 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Зодчих біля під’їзду виявили тіло чоловіка із численними вогнепальними пораненнями.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи Святошинського УП і Головного управління Національної поліції у місті Києві та працівники кінологічної служби.

- Поліція ретельно оглянула місце події, вилучили 9 стріляних гільз від зброї невітчизняного виробництва, які передані для проведення експертизи. Окрім того, опитані імовірні свідки та очевидці, які повідомили про те, що чули кілька пострілів і надали первинну інформацію про шляхи відходу злочинця. На теперішній час ми проводимо додатковий огляд місця та району події. Усі наші сили націлені на пошуки зловмисника, його імовірних спільників, зброї, записів камер відеонагляду, складається фоторобот вбивці, - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Особа вбитого встановлена: це - киянин, 1989 р.н., який у минулому неодноразово судимий.

Головний поліцейський столиці також розповів про основні версії вчинення вбивства, які розглядає слідство:

- Усі вони пов’язані із кримінальним минулим загиблого та його особистим життям. Окрім того, розглядається версія можливої помсти: у вересні загиблий брав участь у події, яка призвела до смерті бійця АТО Артема Приходька. На теперішній час він був під слідством, перебував під домашнім арештом, який неодноразово порушував.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено ряд судових експертиз, зокрема судово-медична, щоби встановити причину смерті, та балістична, аби з’ясувати із якої зброї стріляли.

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук осіб, причетних до вбивства чоловіка, а також встановлення мотивів та обставин вчинення правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ