Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці поліція затримала 9 зловмисників, котрі обкрадали авто

У столиці поліція затримала 9 зловмисників, котрі обкрадали авто. Тепер на них чекає суд. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Києві.

Протягом шести днів оперативники виявили та затримали три групи злочинців, до складу яких входило 9 громадян, усі вони - місцеві мешканці віком від 25-ти до 35-ти років. Зловмисників затримали на місці скоєння чергового злочину.

Вони спостерігали за автомобілем, який буде зручно обікрасти. Розбивали скло у дверцятах і викрадали цінні речі, які залишив необачний власник.

Скористатися поцупленим не встигла жодна зі злочинних груп. Дев’ять викритих зловмисників зізнались у вчиненні крадіжок із автомобілів на території району.

Крали усе: документи, відеореєстратори, ноутбуки, електроінструменти, мобільні телефони, гроші, навігатори та інші особисті речі.

Відтак, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

На даний час проводиться перевірка на встановлення причетності вказаних громадян до інших злочинів на території міста Києва. Працівники поліції вже довели причетність злочинців до скоєння кількох аналогічних правопорушень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ