Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У столиці Єгипту прогримів вибух, загинули шість осіб - ЗМІ

Жертвами вибуху в єгипетській столиці сьогодні стали шість осіб, ще 23 отримали поранення. Такі дані наводить телеканал "Аль-Хаят", передає ТАСС.

Раніше повідомлялося, що інцидент стався в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку в районі Гіза поблизу вулиці Харам, що веде до Великих пірамід.

Відомо, що в поліцію надійшов виклик про перебування в цьому приміщенні групи терористів, які організували там міні-фабрику з виробництва вибухівки. Прибула на місце група захоплення увірвалася в квартиру і виявила там кілька саморобних вибухових пристроїв. При спробі знешкодити одну з бомб прогримів потужний вибух. У числі загиблих - двоє правоохоронців, у тому числі офіцер МВС.

Постраждали кілька співробітників правопорядку, в тому числі глава кримінального управління Гізи, а також мешканці прилеглих квартир. На місці події працюють сапери і бригади швидкої допомоги, які евакуюють поранених.

Вибуховою хвилею зруйновано частину фасаду будівлі. Співробітники силових структур оточили район інциденту, перекриті всі прилеглі вулиці.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ