Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці зґвалтували 10-річну дівчинку

1/3
У Подільському районі столиці 24-річний хлопець зґвалтував 10-річну дівчинку. Зловмисник перебуває під вартою, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомили у ВК ГУ НП у м.Києві.

Як з'ясувалось, дівчинка поверталася додому після закінчення заняття в музичній школі. У під’їзд будинку за нею зайшов невідомий чоловік і попрямував із дитиною у ліфт. Коли вони піднімалися, зловмисник зупинив ліфт та силою вивів постраждалу на сходовий майданчик. Там чоловік примусив її вступити у статеві відносини, після чого забрав у дівчинки мобільний телефон і зник.

Невдовзі 24-річного киянина затримали. Також правоохоронці встановили, що підозрюваний три місяці назад звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння розбійного нападу та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом.

Під час затримання чоловік намагався втекти, але завдяки злагодженим діям правоохоронців його затримали та доставили до Подільського управління поліції. Зловмисник був одягнений в інший одяг, оскільки речі, у яких він вчинив злочин, заховав. Також правоохоронці вилучили викрадений у дівчинки мобільний телефон.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. У в’язниці він може провести 15 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ