Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрийському районі спіймали викрадача авто

9 листопада приблизно о 23:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного мешканця одного з сіл Стрийського району про те, що у селі Тухолька викрали його автомобіль «Пежо».
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі терміном від трьох до п’яти років або позбавлення волі на аналогічний термін.

Орієнтування на автомобіль отримали співробітники Стрийського районного управління поліції і невдовзі поліцейські екіпажу сектору реагування патрульної поліції виявили його у місті Стрий неподалік від залізничного вокзалу. 

За кермом викраденого «Пежо» перебував 31-річний житель райцентру. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Знайдену автівку поліцейські вилучили.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ