Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрийському районі затримали 42-річного розповсюджувача наркотиків

У Стрийському районі правоохоронці затримали розповсюджувача наркотиків та психотропів. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, 42-річний мешканець одного з селищ району торгував «канабісом», «амфетаміном» та нарковмісними таблетками «Субутекс».

Правоохоронці задокументували кілька фактів реалізації зловмисником заборонених речовин наркозалежним мешканцям Стрийського району та 12 березня затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у селищі Славсько після чергової реалізації наркотичного засобу «канабіс» одному з «клієнтів».

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у затриманого: нарковмісні таблетки, згортки з речовинами, схожими на наркотичний засіб «канабіс» та психотропний засіб «амфетамін», а також інші речові докази причетності до протиправної діяльності.

Усе вилучене було скеровано на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України у Львівській області.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ