Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию двох квартирних злодіїв спіймали на "гарячому"

26 січня приблизно о 13:45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця міста Стрий про те, що до його квартири пролізли невідомі люди, вочевидь, з наміром вчинити крадіжку.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали: екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції. На місці події правоохоронці виявили двох чоловіків, які викрали з помешкання гроші та ювелірні вироби та саме намагались втекти. 

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Особи затриманих з'ясували. Ними виявилися двоє мешканців райцентру віком 33 та 36 років, яких неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за майнові злочини – крадіжки та розбій. Один із затриманих торік звільнився з місць позбавлення волі. До квартири вони пролізли, пошкодивши замки вхідних дверей.

Досудове розслідування триває. Невдовзі слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомлять зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ