Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию пограбували чоловіка: зловмисника затримали

30 листопада приблизно о десятій вечора до поліції надійшло повідомлення від 42-річного мешканця міста Стрий про те, що на вулиці Вокзальній його пограбував невідомий чоловік.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники Стрийського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, на вулиці до потерпілого підбіг невідомий, завдав кілька ударів в спину та заволодів його барсеткою, де були 6000 гривень, після чого втік.

Після вивчення записів із камер відеоспостереження та інших оперативно-розшукових заходів вже упродовж трьох годин оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець.

Речові докази у нього вилучили.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ