Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию поліцейські затримали зловмисника, причетного до незаконного заволодіння скутером

За скоєне раніше судимому 41-річному жителю райцентра загрожує покарання - до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

5 листопада близько 11.15 у Стрийській відділ поліції надійшло повідомлення від 36-річного мешканця району про викрадення його скутера «Хонда», який він залишив поблизу одного з супермаркетів у райцентрі.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці оперативно розшукали викрадений транспортний засіб на одній з вулиць міста та встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння – раніше судимого 41-річного жителя міста Стрий.

За фактом слідчі Стрийського відділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208  Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ