Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сумах чоловік влаштував різанину в ресторані

У Сумах сьогодні, 2 листопада, через конфлікт чоловік поранив ножем двох людей на подвір’ї ресторану в центрі міста, - УНІАН.

Як повідомила керівник відділу комунікації Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова, на початку дев’ятої години ранку до поліції надійшло повідомлення про бійку на території ресторану «Фальконі», розташованому по вулиці Покровській.

Згідно із повідомленням, за вказаною адресою виїхали патрульні наряди поліції та слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції.

На місці події один із охоронців закладу передав їм затриманого чоловіка.

«Затриманим виявися 30-річний раніше судимий сумчанин, який мешкає в одному з багатоквартирних будинків по сусідству із рестораном. Як з’ясувалось, чоловік ножем спричинив тілесні ушкодження завгоспу та одному із охоронців закладу, після чого намагався втекти, сховавшись у маршрутному таксі. Проте був викритий і затриманий», – йдеться у повідомленні.

За інформацією начальника Сумського відділу поліції Павла Карабути, зловмисник був затриманий, завдячуючи охоронцю ресторану – колишньому працівнику МВС.

«Під час бесіди затриманий чоловік пояснив, що вранці прийшов до ресторану вирішувати питання облаштування водовідводу в ресторані, через який вода ллється під їх багатоквартирний будинок. Конфлікт між ним та закладом тривав не один рік. Тож цього разу він прийшов вже із ножем», – зазначив Карабута. Зараз затриманий доставлений до Сумського відділу поліції, де дає пояснення слідчим. Двох постраждалих з колото-різними ранами доправили до лікарні.

По даному факту в поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосування холодної зброї) КК України. За скоєне зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ