Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сумах вбили активіста "Правого сектору": що відомо

27 жовтня приблизно о 21:00 години, від оператора лінії 103 до поліції надійшло повідомлення про те, що в Сумах на вулиці Заливній стріляла невідома особа і там лежить закривавлений невідомий чоловік.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Згодом стало відомо, що вбили представника "Правого сектору" Олександра Іваніна, про що повідомила пресслужба націоналістичної організації.

На місце події негайно прибуло керівництво обласної поліції та слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції.

Чоловіка застрелили біля під'їзду його будинку. Кілер, за даними пресслужби "Правого сектора", здійснив понад 10 пострілів, а напад стався на очах дружини члена організації.

Наразі правоохоронці намагаються з'ясувати особу вбивці та затримати його. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Олександр Іваніна на виборах 2020 року балотувався до Сумської міської ради від партії "Правий сектор", але не пройшов. 27 жовтня під час сесії міської ради виступав щодо скасування рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ