Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Таллінні здійснив аварійну посадку літак з Києва

У Талліннському аеропорту здійснив аварійну посадку літак, який прибув з Києва. Про це пише місцева газета Postimees, посилаючись на Департамент поліції і прикордонної охорони, передає УНН.

Як зазначає видання, близько 18.00 поліція повідомила про аварійне приземлення на посадковій смузі Талліннського аеропорту. Пізніше поліція уточнила, що літак приземлився о 18:08 і з ним все в порядку.

Під час приземлення літака рятувальники обливали повітряне судно сумішшю піни і води для ліквідації небезпеки загоряння. Пасажири покинули літак, на місце були викликані медики.

За повідомленням прес-секретаря Талліннського аеропорту, йдеться про літак компанії Nordica, у якого лопнула шина шасі. Прес-секретар Nordica Тоомас Уйбо повідомив, що покришка була пошкоджена ще при зльоті в Києві.

Оскільки ситуація була серйозною, на місце виїхало кілька машин рятувальників та швидкої допомоги. На борту літака перебував 31 пасажир і 5 членів екіпажу, ніхто з них не постраждав.

За словами прес-секретаря аеропорту, зараз йде буксирування літака, щоб відновити рух в звичайному режимі. Повідомляється, що те, що трапилося спричинило затримки в роботі аеропорту.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ