Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Трускавці нагородили переможців ралі «Grand Prix Truskavets»

Впродовж 7 та 8 вересня на Бухівському перевалі проходив Кубок України з гірських автоперегонів «Grand Prix Truskavets». Участь в змаганнях взяли гонщики з усієї України. Про це повідомили в Трускавецькій міській раді.

А сьогодні, 8 вересня, на центральній площі Трускавця відбулася церемонія нагородження переможців змагань. Призи вручали міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, голова Галицького Автомобільного Клубу Сергій Єженков та начальник у справах сім`ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль. Технічний супровід церемонії забезпечили та її провели працівники Народного дому м. Трускавця (директор Олег Чернявий).

Найбільше нагород вибороли представники Рівного, Львова, Дрогобича та Стрия. Повний перелік призерів буде на сторінці Галицького Автомобільного Клубу.

За постійне та всебічне сприяння як цьому заходу, так і гірським автоперегонам та спорту взагалі начальником Дрогобицької районної військової адміністрації Степаном Кулиняком було нагороджено Трускавецьку міську раду в особі Трускавецького міського голови Андрія Кульчинського.

Завдяки Кубку України з гірських автоперегонів  «Grand Prix Truskavets» були зібрані кошти на підтримку Збройних Сил України. А також від спортивної спільноти Латвії та учасників змагань передано автомобіль-позашляховик для потреб 113-ї бригади територіальної оборони ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ