Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Трускавці водійка "Хонди" збила жінку: постраждалу госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 липня близько 16.30 на вулиці Стебницькій у Трускавці. Про це повідомили 7 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Хонда", 35-річна жителька міста, скоїла наїзд на пішохода, мешканку Дрогобицького району віком 56 років. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Поліція Львівщини закликає учасників дорожнього руху - водіїв транспортних засобів та пішоходів, неухильно дотримуватись правил безпеки. Водії, не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, особливо у населених пунктах, за несприятливих дорожніх та погодних умов, а також в умовах недостатньої видимості. Також ретельно відслідковуйте ситуацію на дорозі та не відволікайтесь від керування транспортними засобами. Пішоходи – переходьте проїзну частину у призначених місцях та з дотриманням усіх заходів безпеки. Бережіть життя та здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ