Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Києва стався вибух

Подія сталася по вул. Володимирська близько півночі. У результаті вибуховою хвилею пошкоджено вікна та частково фасад двох приміщень. Потерпілих внаслідок вибуху немає. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що біля офісного приміщення невідомі кинули предмет, який вибухнув. У результаті пошкоджені вікна та фасади двох будівель, а також припаркований поруч автомобіль.

На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. Під час обстеження території правоохоронці виявили деформовані фрагменти вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи.

Працівники поліції відпрацювали територію з метою виявлення камер відеонагляду, а відтак підготували запити на вилучення їх записів. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Розпочате кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ