Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Відні з'явились креативні інтерактивні стенди про Україну

Інсталяція «Авангардна історія України» продовжує мандрувати Європою. Відтепер креативні інтерактивні стенди з’явились на «Площі прав людини» у Відні. Вони розказують про Україну, її історію, культуру та надбання.
Фото - Мінкультури

Як інформують в Мінкультури, цю інсталяцію вже побачили всі охочі в Брюсселі та Парижі. Тепер жителі та гості Відня зможуть прочитати цікаву інформацію про Україну, дізнатись важливі факти й відчути дух країни вільних людей.

«Проєкт «Авангардна історія України» — це одна із форм ще раз нагадати європейцям про Україну. Через цікаві факти тисячолітньої історії нашої держави глядачі можуть більше зрозуміти українців, дізнатись про безупинний еволюційний процес розвитку Української Державності. Ми маємо спільні цінності з європейцями й саме тому знаходимось на передовій боротьби за них з російськими невігласами й варварами», — зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.

Нагадаємо, на Instagram-сторінці цього проєкту — @avantgardestory.ua усі охочі можуть дізнатись цікаві факти тисячолітньої історії України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ