Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Запоріжжі громадянин застрелив нападника із мисливської рушниці

Як повідомили в прес-службі ГУНП в Запорізькій області, 49-річний приватний підприємець застосував зареєстровану на його ім’я мисливську рушницю, завдавши смертельних поранень зловмисникові. Той спочатку намагався забратися до оселі, а потім кинувся на господаря з палицею.

27 березня 2016 року близько шостої ранку до Шевченківського відділення поліції ГУНП України в Запорізькій області звернувся 49-річний мешканець вулиці Військбуд. Чоловік повідомив, що з зареєстрованої мисливської рушниці у дворі власного будинку застрелив невідомого, який намагався проникнути до оселі через вікно спальні.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясували поліцейські, господар був вдома, коли почув у спальні підозрілий шум. Взявши рушницю, чоловік вийшов у двір та біля вікна спальні виявив невідомого, котрий намагався пролізти у вікно. Побачивши, що його намір викрито, зловмисник кинувся на господаря з дерев’яною палицею. У відповідь той вистрелив, завдавши нападникові смертельних поранень.

Загиблим виявився ніде не працюючий 30-річний мешканець тієї ж вулиці. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 118 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця). Хід розслідування узято на контроль керівництвом ГУНП в Запорізькій області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ