Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Запоріжжі СБУ викрила потужний нелегальний горілчаний цех

СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
1/3
Співробітники Служби безпеки України припинили у Запоріжжі діяльність потужного підпільного цеху з виготовлення контрафактної горілки, інформує прес-служба СБУ.

Двоє мешканців Запоріжжя організували нелегальне виробництво у центральній частині міста, в гаражі на власному подвір’ї. Співробітники спецслужби встановили, що потужності цеху дозволяли ділкам щодоби реалізовувати до двох тисяч літрів неякісного алкоголю.

Організатори реалізовували партії контрафактної горілки з підробленими марками акцизного збору у торгівельних мережах Запоріжжя. Вартість одного літру "продукції" складала  п’ятдесят гривень за літр.

Правоохоронці затримали ділків та учасників підпільного виробництва на території цеху. Під час обшуків у гаражі та за місцем проживання організаторів співробітники СБ України спільно з поліцією виявили п’ять тисяч літрів спирту.  У зловмисників також вилучено фальшиві марки акцизного податку, триста тисяч гривень та "чорну бухгалтерію", яка підтверджує здійснення нелегальних торгових операцій.

Проводяться невідкладні заходи для вилучення з обігу контрафактної горілки.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ