Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні АТО затримали 8 автомобілів з товарами

Минулої доби на лінії розмежування прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами затримано 8 автомобілів з вантажами, які намагалися переправити на підконтрольну бойовикам територію, на загальну суму 250 тисяч гривень, повідомили в ДПСУ.

Два автомобілі з 3 тоннами металовиробів та 1,5 тоннами м’яса зведеними мобільними групами затримано в районі н.п.Кременівка та н.п. Новобахмутівка в Донецькій області. На Луганщині, неподалік н.п. Золоте, було затримано автомобіль «ВАЗ», в якому громадянка України везла без документів коштовну косметику. Вилучену косметичну продукцію передано представникам фіскальної служби.

Крім того у контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонно-митні оглядові групи затримали 5 автівок, якими незаконно перевозили товари народного споживання. Так, в КПВВ «Мар`їнка» зупинили авто, запаковане доверху 120 кілограмами сиру, а в «Новотроїцькому» у двох авто виявили 14 ящиків спецій та 6 ящиків кави. Ще  у двох автомобілях приховано везли 8 мобільних телефонів, 3 планшети, 125 блоків живлення, 51 маршрутизатор, 28 абонентських розеток та 46 конверторів.

Транспортні засоби з вантажами передано представникам зведених мобільних групи для прийняття правового рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ