Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Учениця легендарної Монсеррат Кабальє дасть концерт у Львові

27 грудня у Львівській національній філармонії відбудеться українсько-французький музичний вечір від дуету «EVOCATIONE».

Дует «EVOCATIONE» у складі української співачки Ольги Війтів та іспанського піаніста Іларіо Сеґовія народився в середині вересня 2016 року завдяки прагненню його учасників донести до слухача репертуар, який поєднує в собі поезію і музику в інтимній атмосфері, де слово возвеличується завдяки музиці.

Серед виступів дуету - концерти в будинках культури і концертних залах різних міст Іспанії, а також в Англії, Італії, Україні та В'єтнамі, повідомляють організатори концерту у Львові.

Є лауреатами міжнародних конкурсів. У 2017 р. вибороли І премію і премію глядацьких симпатій на конкурсі камерної музики в місті Альсіра ІІ премію в конкурсі камерної музики «Ciutat де Borriana», у 2018 р. стали фіналістами Міжнародного конкурсу камерної музики «Антон Гарсія Абріль». Нещодавно вони здобули приз глядацьких симпатій на конкурсі молодих талантів міжнародного фестивалю «Residències de Música de Cambra» у Валенсії, а також 1-шу премію, особливу премію за найкращий дует та премію за найкращого піаніста у 16-му Міжнародному Конкурсі Камерного Співу «Seghizzi» в Італії (Горіція). Дует бере активну участь у різноманітних камерних фестивалях, а також у сольних проектах.

Отримували поради від відомої сопрано Офелія Сала, яка спеціалізується в німецькому жанрі «lied» (пісня), піаністки Хусан Парк, іспанського композитора Антона Гарсія Абріль, американської сопрано Барбара Бонні і піаніста Хуан Карлос Гарбайо.

Ігор Муравйов - скрипаль, диригент. Концертмейстер оркестру K&K Philharmoniker, стипендіат Президента України 2015 р. Двічі здобував обласну премію В. Чорновола. Закінчив у ЛССМШІ ім. С. Крушельницької в класі викладача В. Шургот. Навчався в ЛНМА в класі професора В. Заранського, в якого далі продовжує навчання в якості асистента. Також паралельно здобув ступінь Магістра по спеціальності оперно-симфонічне диригування в класі народного артиста України І. Юзюка. Ігор Муравйов гастролює в Україні та за кордоном як соліст, диригент, камерний музикант та концертмейстер оркестру. Виступає з багатьма оркестрами та диригентами України та Європи. В репертуарі Ігоря Муравйова всі кращі концерти для скрипки: Бетховена, Чайковського, Сібеліуса, Брамса, Мендельсона, Моцарта, Баха, Шостаковича і багато інших. Є першим виконавцем багатьох творі українських композиторів.   

Програма:

Перша частина

Арія з дзвіночками з опери «Лакме» (L'Air des clochettes) / Лео Деліб, 1883

Говори, говори / В. Косенко (сл. В. Лихачов), 1929-36 

Вітер Легковійний, В. Косенко (сл. К. Бальмонт) 1929-36 

Маєва нічка / В. Косенко (сл. Я. Ярославенко) 1929-36 

Полонез Філіни з опери «Міньйон» / Амбруаз Тома, 1866

Соловїний романс / А. Кос-Анатольський, 1954 

Вечірня пісня / К. Стеценко (В. Самійленко), 1920 

Villanelle / Ева дель Аква, 1893

Друга частина 

Соната для скрипки і фортепіано ля мажор / С. Франк, 1886 

Друга українська рапсодія. Думка-шумка / М. Лисенко, 1877


Квитки, є лише в касі філармонії (235 89 46)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ