Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Учора на державному кордоні затримали двох кримінальних злочинців

Як повідомили 15 липня у прес-службі Держприкордонслужби, обидвох правопорушників прикордонники передали співробітникам Національної поліції.
Фото Держприкордонслужба

Через пункт пропуску "Старокозаче" громадянин Молдови лагодився в’їхати в Україну. Однак, на злочинця правоохоронці вже чекали.

Чоловіка затримали за інформацією оперативників Білгород-Дністровського прикордонного загону в рамках виконання доручення слідчого та Ухвали суду.

Іноземця розшукували в нашій країні за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка, вчинена повторно". Крадій мав неабияке кримінальне минуле та неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Іншого злочинця виявили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" в "Борисполі" під час оформлення рейсу до Франкфурта. Громадянин Німеччини, який значився в міжнародному розшуку з квітня цього року за вчинення злочину, пов’язаного з наркотиками, прибув в Україну на початку 2020 року. До Німеччини правопорушник долетить, однак, там на нього чекає кримінальна відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ