Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Україна перенесла частину виробництва ракет за кордон

Україна перенесла частину виробництва своїх ракет за межі країни, щоб запобігти ударам з боку росіян. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі «Українського радіо».
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов

Данілов нагадав про ракетний удар росіян по одному з українських виробництв ракет, зазначивши, що підприємство перенесли за межі України.

«Цей удар вже стався давно й тому ми, розуміючи, що росіяни знають дислокацію певних об’єктів ще з часів Радянського Союзу, заздалегідь зробили певні кроки для того, щоб унеможливити їх. Це не впливає глобально на ракетну программу», - сказав він. 

«Частина виробництва винесена за межі нашої країни, де РФ точно не дістане його. Адже Росія лише з нами може вести боротьбу, а якщо йдеться про країни НАТО, то в них тут все слабенько», – констатував Данілов.

Також він додав, що відновилися й удари росіян по українській енергетиці.

«Російська Федерація – підступна країна, яка не може воювати з військовими. Вона воює з нашим цивільним населенням, нищить нашу цивільну інфраструктуру для того, щоб завдати болю нашому народові – пенсіонерам, дітям, які під час таких атак перебувають в складному становищі», – зазначив Данілов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ