Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна здобула 21 медаль на молодіжному Чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Українські важкоатлети здобули 21 медаль, з яких 11 золотих, за перші чотири дні Чемпіонату Європи з важкої атлетики у вікових категоріях до 20 та до 23 років у Бухаресті.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на пресслужбу Федерації важкої атлетики України.

Згідно з повідомленням, на змаганні Україну представляють 29 важкоатлетів, з яких 15 уже вибороли медалі.

Так, Каміла Конотоп стала абсолютною чемпіонкою Європи серед молоді до 23 років у ваговій категорії до 59 кг. Спортсменка виграла три золоті медалі та побила власні рекорди, встановлені на минулому Чемпіонаті Європи. Так, на кожній вправі українка додала по 1 кг ваги: ривок – до 107 кг, поштовх – 130 кг, сумі двоборства – 237 кг.

Тріумфатором Чемпіонату також стала Світлана Самуляк, яка здобула титул абсолютної чемпіонки у ваговій категорії до 59 кг серед юніорів до 20 років. У свою чергу Ольга Івженко виграла три срібні медалі.

У категорії до 64 кг три "золота" також виграла Марія Мангур, яка здобула титул абсолютної чемпіонки у віковій категорії до 23 років. Віталія Филиппів принесла збірній дві золоті та одну срібну медаль у віковій категорії до 20 років.

Серед спортсменок до 49 кг дві срібні медалі виборола Руслана Кузікова серед молоді до 23 років, а Юлія Ковальова здобула бронзову медаль серед юніорів до 20 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ