Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грабіжник намагався виїхати до Росії з чужими документами

Учора в пункті контролю для залізничного сполучення "Хутір-Михайлівський" прикордонники Сумського загону виявили українця, який намагався перетнути державний кордон з чужим паспортним документом, - повідомляє прес-служба АДПСУ.

Під час здійснення оформлення потяга "Кишинів-Москва" прикордонники виявили громадянина України, який під час здійснення прикордонного контролю надав для перевірки паспорт громадянина України, який викликав сумніви у прикордонного наряду щодо приналежності пред’явленого документа даній особі.

У подальшому за результатами перевірки документа було підтверджено, що цей громадянином паспорт йому не належить. Крім цього, правоохоронці виявили ознаки переклейки першої та другої вікових фотокарток.

Наразі чоловіка затримано до 3-х діб для встановлення особи та з’ясування усіх обставин припиненого правопорушення. Також попередньо з’ясовано, що на даний час відносно нього тривають кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України та стосовно нього обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на громадянина складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП. Крім того, до компетентних правоохоронних органів буде направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ