Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Українець з "лнрівським" посвідченням перевозив боєприпаси через кордон

Прикордонники затримали українця з
Прикордонники затримали українця з "лнрівським" посвідченням. Фото: ДПСУ
Прикордонники затримали українця з
Прикордонники затримали українця з "лнрівським" посвідченням. Фото: ДПСУ
1/2
29 серпня в пункт пропуску ʺМіловеʺ автомобілем ʺGEELYʺ прибув громадянин України 1973 року народження. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДПСУ.

Під час огляду транспортного засобу, в особистих речах чоловіка, прикордонники спільно зі співробітниками ДФС, виявили десять предметів схожих на боєприпаси калібру 7,62 та 9 мм, два чистих бланки перепусток до артилерійської бригади ʺЛНРʺ та посвідчення ʺПоисковый отряд ТАМАНЬ ДОСААФ Россииʺ.

В ході подальших заходів, співробітники оперативних підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби з’ясували, що цей громадянин упродовж 2014 та 2015 років добровільно проходив службу в інженерно-саперній роті міліції ʺЛНРʺ. На посаді водія він неодноразово здійснював перевезення військового майна та боєприпасів.

За цим фактом до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачена ст. 201, 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають процесуальні дії.

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримало двох розвідниць "лнр".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ