Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українські бренди патріотичного одягу: добірка найкращих

Підтримувати українське — справді круто. Особливо, якщо це — якісний, стильний одяг від вітчизняних брендів.

Ми ознайомилися з асортиментом українських виробників, дізналися, хто шиє чоловічі футболки з українською символікою, а хто — надає перевагу створенню аксесуарів. Тож далі — про виробників, які точно вам сподобаються!

Добірка брендів патріотичного одягу

Наш особистий фаворит — це “Авіація Галичини”. Бренд жіночого, дитячого та чоловічого патріотичного вбрання, натхненний новою українською армією. На власному виробництві у Львові компанія створює не просто дуже якісні, а й справді стильні футболки з українською символікою. Тут ви не знайдете банальних принтів. Колекції бренду присвячені літаку Мрія, мужнім українським Воїнам, поетам, винахідникам. Кожна футболка розповідає певну історію, зацікавлює, навчає. Окрім цього, в асортименті цього бренду ви зможете знайти все, що треба, для створення фемілі луків.

Також доволі цікаве патріотичне вбрання пропонують:

  • KEEPSTYLE — раніше бренд створював лише світшоти та футболки, тепер же пропонує тематичні колекції з патріотичними принтами. Сподобається поціновувачам мінімалізму.
  • Buymagnetic — одеський бренд, який створює жовто-блакитні розкішні костюми для особливих подій.
  • MORNING STAR — бренд, який створює футболки з принтами українських міст.

Важливо й те, що багато українських брендів не просто продають одяг, а й активно допомагають українській армії, регулярно донатячи кошти або перераховуючи % з продажу колекцій на потреби ЗСУ.

Українські бренди, які створюють стильні аксесуари

Якщо ви завжди мріяли про патріотичний шопер, то знайти такий можна у бренду Asome. Він створює стильні патріотичні в'язані шопери в жовто-блакитній колірній гамі. А SUPPORT by Poustovit пропонує стильні мінімалістичні кепки з патріотичним принтом.

В асортименті українських брендів можна з легкістю обрати як вбрання на щодень, так і щось для особливих випадків. Світшоти, футболки, сорочки, костюми, сукні, дитячий одяг, стильні аксесуари, сумки та шопери — все це виготовляють молоді українські бренди. Тому якщо ви мрієте підтримувати патріотичних виробників — це чудове рішення. Знайти щось для себе зможе кожен. І при цьому — на будь-який бюджет. Іноді стильні речі від українських виробників коштують навіть дешевше, ніж звичний мас-маркет.

Звичайно ж, ми не встигли розповісти про всі цікаві українські бренди. Насправді їх значно більше. Тож досліджуйте цю нішу та підтримуйте виробників, які точно варті уваги!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ