Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українську кінострічку відзначили на кінофестивалі в Америці

Короткометражний фільм «5 хвилин» відзначений нагородами міжнародного фестивалю миру і кіно «International Peace & Film Festival», який проходив в американському місті Орландо з 18 по 20 січня. Про це учора на офіційному сайті повідомила пре-служба Державного агентства України з питань кіно.

Виробництво фільму здійснила компанія Go Ua Production (продюсер Оксана Косик) за підтримки Держкіно України. Метою фестивалю є сприяння миру через встановлення зв'язків між кіно, модою, музикою, обмін знаннями та культурний обмін.

Стрічка Яни Антонець «5 хвилин» здобула приз Essence Award - це нагорода короткометражному фільму, який найкраще передає ідею фільму за найменшу кількість часу, а також дві нагороди від журі: за Найкращу комедію та Найкращу сцену (сцена з рибаками Романом Ясіновським та Олександром Рудинським).

Абсурд на тлі пафосного похорону. Члени сім'ї виставляють на показ своє багатство та шану покійному. За всім цим ніхто не помічає, що вони загубили дещо важливе… Ніхто, окрім тракториста, браконьєрів, двох поліцейських та робітників сільської лікарні... Чим закінчиться цей незвичний похорон.

На «International Peace & Film Festival» Україну представляла також короткометражна стрічка Філіпа Сотніченка «Технічна перерва».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ