Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Український інститут національної памяті презентував новий сайт
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Український інститут національної пам’яті презентував новий сайт

1/3
22 лютого 2019 року запрацював новий офіційний сайт Українського інституту національної пам’яті зі зручним функціоналом.

Сайт доступний за посиланням - //uinp.gov.ua/. Про це повідомила прес-служба УІНП.

Про це повідомив сьогодні під час публічного звіту про діяльністю Інституту за 2018 рік Голова Володимир В’ятрович.

Новий сайт отримав стильний і сучасний дизайн та більш зручний і зрозумілий функціонал.

“Презентувати нині новий сайт - для мене велика радість, адже від сьогодні відвідувачі зможуть відчути усі переваги нового сайту. З цікавих речей, на які варто звернути увагу, - це Історичний календар. Клікнувши на дату, ви зможете перейти за посиланням і дізнатися що відбувалося важливого в цей день в історії України. Що ще ми розробили для Вас можна дізнатися за адресою //uinp.gov.ua/”. - розповів Володимир В’ятрович.

До окремих “фішок” нового сайту також можна віднести сторінку з Тестами, пройшовши які кожен може довідатися, наприклад, “Який ти декомунізатор?” та “Як добре Ви знаєте місця Української революції 1917-1921 рр?”. Цей розділ постійо оновлюватиметься новими і цікавими тестами.

Загалом серед рубрик, окрім загальних Про Інститут, Контакти, Звернення і Запити тощо, є на сайті Інституту: Актуальна темаІнформаційні матеріали (серед яких: навчальні ігри, відеолекції, презентації тощо), Історичний календарДекомунізація та РеабілітаціяМеморіалізаціяЕлектронні виданняУсна історіяДоступ до архівної інформації репресивних органів і Виставкові проекти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ