Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Умєров зустрівся з міністром оборони Італії

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто під час зустрічі з міністром оборони Рустемом Умєровим підтвердив, що європейська підтримка оборони України зростає.

Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

«Європейська підтримка оборони України зростає. Це підтвердив під час нашої зустрічі мій колега, міністр оборони Італії Гвідо Крозетто. Детально розповів йому про План перемоги Президента Володимира Зеленського. Зосередили увагу на пунктах, що стосуються нашої оборони», - написав він.

Як зазначив Умєров, системи ППО SAMP-T, які надала Італія, надійно захищають українські міста від російських ракетних та дронових атак, що дозволяє забезпечувати безпеку та продовжувати розвиток економіки. Також була обговорена можливість збільшення італійських інвестицій в український оборонно-промисловий комплекс.

«Важливим напрямом є створення українсько-італійських оборонних підприємств, адже Україна має значний промисловий потенціал. Наша спільна мета – збільшення виробництва озброєння на українських підприємствах. Це зробить нас сильнішими. Створення спільного стратегічного резерву зброї та боєприпасів також в інтересах наших партнерів», - наголосив Рустем Умєров.

Він поінформував міністра оборони Італії про ситуацію на фронті та основні потреби українських Сил оборони. Також вже незабаром пообіцяв повідомити про значні досягнення українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ