Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Упродовж доби українських прикордонників тричі намагались підкупити

Сьогодні в пунктах пропуску та КПВВ двоє іноземців та наш співвітчизник спробували підкупити прикордонників. Про це сьогодні, 2 липня, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

В столичному аеропорту під час перевірки дотримання режиму в пункті пропуску «Бориспіль» громадянин Алжиру запропоновав офіцеру Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» 100 євро хабара.

Іноземцю прикордонники відмовили в пропуску в Україну і він очікував на рейс додому. Втім, законне рішення співробітників Держприкордонслужби порушника не влаштовувало, і він вирішив запропонувати правоохоронцям неправомірну грошову вигоду.

Наразі громадянин Алжиру 1995 року народження окрім постанови про відмову в пропуску через державний кордон отримав ще й заборону в'їзду на територію нашої держави терміном на три роки.

Крім того, хабар у розмірі 3 тисячі російських рублів, також за безперешкодний перетин кордону, пропонував прикордоннику вірменин у пункті пропуску «Танюшівка».

На пропозицію грошової винагороди військовослужбовець Луганського прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил відповів категоричною відмовою. Громадянина Вірменії та повідомлення про скоєння злочину, передбаченого ст. 369 ККУ, передано компетентним органам.

А в КПВВ «Мар’їнка», що на лінії розмежування, громадянин України, який рухався з тимчасово окупованої території, запропонував хабар прикордоннику Краматорського загону за те, щоб той "закрив очі" на виявлені банківські картки так званої «ДНР».

Наразі хабародавця та повідомлення про виявлення кримінального правопорушення разом із «знахідками» також передано компетентним органам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ