Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Усик отримав перший в історії «Кубок Легенд Федерації боксу України»

Як інформують у прес-службі Федерації боксу України, у рамках півфінальних поєдинків Чемпіонату України з боксу серед чоловіків, який в ці дні проходить в Харкові, пройшло нагородження першим в історії українського боксу «Кубок Легенд Федерації боксу України».

Його володарем заслужено став відповідно до здобутих результатів – Чемпіон світу з боксу 2011 року, Олімпійський Чемпіон 2012 року, а відтепер абсолютний Чемпіон світу з боксу серед професіоналів – Олександр УСИК.

Нагороджували боксера Голова наглядової Ради ФБУ, Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, президент Федерації боксу України Володимир Продивус та перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев.

Голова Наглядової ради ФБУ відзначив, що свято спорту у Харкові проходить на найвищому рівні і дуже приємно, що такі видатні боксери як Олександр Усик знаходять час та можливість підтримувати своїх колишніх колег по Національній збірній в рамках подібних змагань.    

 Перший віце-президент Федерації боксу України подякував Олександру Усику за те, що відвідав Чемпіонат України з боксу серед чоловіків у Харкові та запросив усіх харків`ян підтримати українських боксерів в рамках фінальних поєдинків Чемпіонату України. 

В свою чергу Олександр Усик подякував керівництву Федерації боксу України за нагороду та відзначив, що його приїзд до міста Харків є знаковою та важливою подією, адже з чим містом у нашого Чемпіона пов’язано багато приємних спогадів з часів його виступів у складі Національної збірної України.  

«Вітаю місто Харків з цією чудовою спортивною подією –  проведенням Чемпіонату України з боксу серед чоловіків. Дуже приємно приїжджати в це місто. Я сам тут неодноразово виступав на різноманітних змаганнях і Харків пов'язаний у мене виключно з приємними спогадами, – сказав Олександр Усик. – Всі ті боксери, які виходять в ринг – саме вони є винуватцями цього свята. Саме завдяки ним ми маємо змогу збиратися разом та спостерігати за поєдинками самого високо рівня. Вони працюють в залах, тренуються… Тому давайте поаплодуємо саме їм та будемо їх підтримувати. Ну і звичайно вдячний за відзнаку!».

Федерація боксу України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ