Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Усик став суперчемпіоном WВО і може вимагати поєдинку з Джошуа

Абсолютний чемпіон світу з боксу українець Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на TalkSport.

Пояс Всесвітньої боксерської організації (WBO) став першим у кар'єрі Усика: українець виграв його в бою проти Кшиштофа Гловацького у вересні 2016 року і з того часу провів 5 захистів титулу.

Тепер, як заявляють представники WBO, Усик отримає спеціальний пояс.

"Голосування вже відбулося – і Усик став суперчемпіоном. Він отримає спеціальний пояс. Також, ґрунтуючись на правилах WBO, його промоутер може звернутися до чемпіонського комітету з проханням зробити Усика обов'язковим претендентом на пояс у суперважкій вазі", - зазначили у WBO.

Таким чином, у статусі суперчемпіона Усик у будь-який час може стати обов'язковим претендентом на пояс дивізіоном нижче або вище і провести титульний бій.

Виходячи з заяв, зроблених напередодні, Усик отримує можливість виходу на поєдинок з Ентоні Джошуа, який володіє поясом WBO в суперважкій вазі.

Після перемоги над Муратом Гассієвим у фіналі WBSS Олександр Усик заявив про бажання битися в рингу з британцем Тоні Белью.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ