Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Усик та Ломаченко знялись в пропагандистському фільмі про дружбу з Росією

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися в російському документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес".
Олександр Усик і Василь Ломаченко в компанії російських спортсменів і митрополита Онуфрія / скріншот.

Фільм представлений російським монастирем "Корсунська Князь-Володимирська чоловіча пустинь" спільно з Києво-Печерською лаврою і опублікований на YouTube-каналі "Корсуньская пустинь".

У фільмі також знялися два російських спортсмени: боксер Олександр Трубников і боєць рукопашного стилю Олексій Назаров. Також у зйомках взяв участь митрополит УПЦ МП Онуфрій та інші священнослужителі.

"Фільм розповідає про віру, дружбу, братів у Христі відомих українських боксерів чемпіонів світу Василя Ломаченка, Олександра Усика і російських спортсменів. У нелегкі часи для канонічної православної церкви України, бійці залишаються відданими Богу, вірі, вітчизні!", - йдеться в описі до фільму, повідомило УНІАН

У цьому фільмі Ломаченко сказав, що Росія і Україна для нього завжди були "єдиним народом", а також про те, що "у нього не вкладається в голові", що Росія воює з Україною. Усик заявив, що не припинить дружити з кимось із Москви через те, що "хтось ділить портфелі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ