Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

В Атланті перехопили черговий "підозрілий пакет" для CNN

Американський центральний телеканал новин CNN за останній тиждень отримав третій небезпечний пакет поштою, цього разу в штаб-квартирі каналу в Атланті, Джорджія.

Про це йдеться в терміновому повідомленні, оприлюдненому на офіційному веб-сайті CNN у понеділок, передає Укрінформ.

"Пакет був перехоплений в поштовому відділенні Атланти... Для центрального офісу CNN небезпеки немає",- зауважив з цього приводу у внутрішньому повідомленні для працівників компанії президент CNN Джефф Зукер.

За інформацією правоохоронців, пакунок виглядає схожим на інші поштові відправлення з трубчастими бомбами всередині, які були відправлені підозрюваним Сезаром Сайоком минулого тижня.

Як повідомлялося, перший небезпечний пакет для CNN прийшов минулої середи в будівлю Time Warner Center, де розташовані офіси компанії в Нью-Йорку. Це спричинило евакуацію всієї будівлі впродовж п'яти з половиною годин. Пакунок був адресований екс-директору ЦРУ Джону Бреннану.

Другий підозрілий пакет для CNN призначався екс-главі Нацрозвідки Джеймсу Клепперу, який виступає експертом на телеканалі. Крім того, подібні бомби в пакунках минулого тижня отримали інші політичні діячі, у тому числі колишні президенти США Клінтон і Обама, екс-віце-президент Байден, відомий фінансист Джордж Сорос, актор Роберт Де Ніро, ряд сенаторів і конгресменів. Усі адресати відомі своєю критикою адміністрації чинного президента Дональда Трампа.

Наразі правоохоронці поки не повідомили висновків, чи пов'язана третя небезпечна посилка для телеканалу з відправленнями Сезара Сайока, затриманого минулого тижня федеральними правоохоронними органами США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ