Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В аварії на Буковині загинули четверо людей

Правоохоронці Буковини відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП, унаслідок якого загинуло 4 людей, ще четверо госпіталізовані до лікарні із численними тілесними ушкодженнями. Про це УНН повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Як повідомлялося раніше, 2 січня, близько 22:00, в селі Суховерхів Кіцманського району 31-річний водій, керуючи автомобілем "ВАЗ-2106", виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Мерседес-Бенц" під керуванням 60-річного мешканця Новоселицького району.

На момент аварії у "шістці" перебувало семеро осіб. Унаслідок ДТП водій та троє пасажирів "ВАЗу", 28-ми, 31-го та 48-річного віку, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Трьох пасажирів цього ж автомобіля та пасажирку "Мерседеса" з тілесними ушкодженнями доставлено до центральної районної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України

Обставини події з’ясовуються правоохоронцями.

Джерело: УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ