Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Авдіївці знову намагаються відновити електропостачання

Зранку групи електромонтерів та розмінувальників знову вийшли на лінію пориву ЛЕП під Авдіївкою. Про це повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, від російської сторони в СЦКК отримали письмове підтвердження щодо припинення вогню.

Він повідомив, що, станом на вечір п'ятниці, загалом за минулий тиждень агресор пошкодив у Авдіївці 114 приватних будинків, 22 картири у восьми багатоповерхових будинках, 4 приватні гаражі. Пошкоджень зазнала також залізнична станція Авдіївки.

Разом з тим, як повідомив на своїй сторінці у Facebook віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко, у під'їздах дев’яти та п'ятиповерхівки після обстрілу 2 лютого відновили опалення. 

За його словами, температура у будинках підтримується на рівні від 18 до 22 градусів, а  температура на вулиці +1.

Водночас Зубко повідомив, що опалення в п'ятиповерхівці по вул. Соборній, в яку потрапили снаряди в ніч на суботу, відключено.

Як повідомлялося, у п'ятницю енергетики компанії "ДТЕК Енерго" не змогли відновити електропостачання в Авдіївці через обстріли.

В даний час без електропостачання залишаються місто Авдіївка, Авдіївський коксохімічний завод і Донецька фільтрувальна станція.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ